Limited work by Hans Pieterse

Hang Hans Pieterse exclusief aan je muur

Als artiest fotografeer ik al driekwart van mijn leven voorwerpen, objecten, natuur en mensen. Als kind dacht ik altijd in plaatjes en dat is er tot op de dag van vandaag nooit uitgegaan. Al vroeg ben ik begonnen om beeld op een perfectionistische wijze vast te leggen.

De combinatie van camera- en verfijnde verlichtingstechniek zorgen er voor dat mijn foto’s wereldwijd bekend zijn. Denk aan de print-campagnes van Adidas, Nike, Asics tot aan de limited edition schoenen van Zeeman, maar ook de Grand prestige bier flessen uit de reclame van Hertog Jan tot aan de complete kinderwagen productlijn van Bugaboo. Alleen weet niemand, behalve de art director van het reclamebureau dat ik deze foto’s heb gemaakt.

Dat is best een grap.

Series BY Hans Pieterse

Over de series

Op dit moment heb ik drie series toegankelijk gemaakt, exclusief en met een beperkte oplage. Van ieder werk binnen een serie worden er steeds maximaal 15 exemplaren verkocht met een getekend certificaat van echtheid. De series bestaan momenteel uit Melt, Classics en Flowers. Laat je inspireren door gesmolten hedendaagse voorwerpen, klassieke gebruiksvoorwerpen met een bijzondere uitstraling en laat je meeslepen in mijn artistieke wereld van bloemstillevens.

Bij interesse ben je van harte welkom in mijn studio in Amsterdam waar mijn werk op afspraak te bekijken is. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Re-Art HDFINISH

Re-Art HDFINISH kent als basis een aluminium paneel, dat door middel van warmtetechniek (sublimatie) voorzien wordt van waterbestendige inkten die in de toplaag opgenomen worden.

Re-Art HDFINISH is duurzaam (minimaal 35 jaar*), kleurvast, waterbestendig, zuurbestendig, slijtvast, hitte- en koudebestendig, vuil- en vochtafstotend lichtgewicht, gecertificeerde garanti. (binnenshuis)

Alle werken